| نويسنده |
پيغام |
|
hamid_ghazian
|
موضوع پست: Re: آخرین شماره از مجله Game emaG ارسال شده در: شنبه 21 شهریور 1388, 10:29 pm |
|
| كاربر فعال |
 |
 |
پست ها : 39 تشکر از دیگران: 7 مرتبه تشکر شده: 16 مرتبه كنسول: PC
|
Fanaei نوشته است: حمید آقا. میخوای توی تمام تاپیک ها این کلمه رو تکرار کن! چند تاپیک همزمان باز بود برا همین اشتباه وارد کردم که البته پاک کردم. Fanaei نوشته است: شما ظاهرا یه مدت نبودی... یه سر به بلاگ مجله بزن. بعد بیا اینجا سوال کن که بازار گرمیه یا نه  همه جا رو هم خوندم... گفتم شاید میخواید [...] 
|
|
 |
|
|
Fanaei
|
موضوع پست: Re: آخرین شماره از مجله Game emaG ارسال شده در: شنبه 21 شهریور 1388, 10:56 pm |
|
| مدير سايت |
 |
 |
پست ها : 2559 محل سکونت: هيلاس تشکر از دیگران: 1092 مرتبه تشکر شده: 2142 مرتبه ايكس باكس لايو: FANAEI 541
|
|
ما در همین ویدئوی خداحافظی اعلام کردیم که: اول آبان بر میگردیم.
_________________ به سه چیز فکر کن: عشق، آرامش، خوبی... و به او که هر سه در اوست
|
|
 |
|
 |
|
اعضايي که از Fanaei برای این پست مفید تشکر کرده اند، عبارتند از: hamid_ghazian |
|
nisayboy
|
موضوع پست: Re: 7 مین شماره از مجله Game emaG ارسال شده در: جمعه 9 مهر 1388, 1:43 am |
|
| كاربر تازه وارد |
 |
 |
پست ها : 9 محل سکونت: tehran تشکر از دیگران: 15 مرتبه تشکر شده: 3 مرتبه كنسول: PC سن: 21
|
مرسی MEYSAM جان,من شرمندم زود ناراحت شدم حالا یه چیزی ؟ آقای فنایی عزیزم فک نمیکنید یکم زود خسته شدید؟؟بابا همش 7 شماره اومده بود!!! حداقل یه 20 تا میزدید بعدش خسته میشدید 
|
|
 |
|
|
Maysam
|
موضوع پست: Re: 7 مین شماره از مجله Game emaG ارسال شده در: جمعه 10 مهر 1388, 10:29 pm |
|
| مدير ارشد |
 |
 |
پست ها : 881 محل سکونت: تهران تشکر از دیگران: 532 مرتبه تشکر شده: 543 مرتبه ايكس باكس لايو: MAYSAMGH سن: 29
|
nisayboy نوشته است: مرسی MEYSAM جان,من شرمندم زود ناراحت شدم حالا یه چیزی ؟ آقای فنایی عزیزم فک نمیکنید یکم زود خسته شدید؟؟بابا همش 7 شماره اومده بود!!! حداقل یه 20 تا میزدید بعدش خسته میشدید  من Maysam هستم . راستش رو بخواي زود خسته شديم.درسته.چون افرادمون به تعداد انگشتهاي دسته و همه مون هم كار وزندگي داريم و مشكلات هم بدياد ميكنه.امكانات هم كه زير صفر. ولي به هر حال ميخوايم با شروعي دوباره و دقيق تر پيش بريم.
_________________ سر تعظیم منو خاک در میکده ها مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت
|
|
 |
|
|
Fanaei
|
موضوع پست: 9 مین شماره از مجله Game emaG ارسال شده در: شنبه 25 مهر 1388, 10:16 pm |
|
| مدير سايت |
 |
 |
پست ها : 2559 محل سکونت: هيلاس تشکر از دیگران: 1092 مرتبه تشکر شده: 2142 مرتبه ايكس باكس لايو: FANAEI 541
|
در 9 مین شماره از مجله تصویری Game emaG خواهید دید: گزارشی از سومین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال نقد بازی ایرانی منطقه تاریک آشنایی با تاریخچه بازی وار کرفت از اولین جوی استیک تا گیم پد های نسل جدید مصاحبه با سازندگان بازی آساسینز کرید 2 بازسازی یکی از میان پرده های بازی رزیدنت ایول 5 و آیتم های دیگر که برای مشاهده آنها باید این شماره از مجله گیم ایمگ را دانلود نمائید...
|
|
 |
|
 |
|
5 اعضايي که از Fanaei برای این پست مفید تشکر کرده اند، عبارتند از: Google [Bot], iload, kafshduzak, S@eed, Yahoo [Bot] |
|
kafshduzak
|
موضوع پست: Re: 9 مین شماره از مجله Game emaG ارسال شده در: جمعه 1 آبان 1388, 11:40 pm |
|
| كاربر فوق فعال |
 |
 |
|
|
بازم اولين نفر من دانلود كردم. نظرمو تو سايت مجله گفتم كيف كرديم. از همه باهال تر بود مخصوصا رزيدنت اويل. سوال: اين گروه بهتا نبود كه رزيدنت اويل رو اجرا كرد؟؟؟؟ اون اقاي عينكي اقا صالح نبود ؟؟؟ مرسي
_________________ ميگ ميگ داره آماده ميشه.
|
|
 |
|
 |
|
اعضايي که از kafshduzak برای این پست مفید تشکر کرده اند، عبارتند از: Saleh |
|
Saleh
|
موضوع پست: Re: 9 مین شماره از مجله Game emaG ارسال شده در: جمعه 1 آبان 1388, 11:56 pm |
|
| تحریریه مجله گیم ایمگ |
 |
 |
پست ها : 497 محل سکونت: شهر 17 تشکر از دیگران: 202 مرتبه تشکر شده: 238 مرتبه كنسول: PC
|
kafshduzak نوشته است: بازم اولين نفر من دانلود كردم. نظرمو تو سايت مجله گفتم كيف كرديم. از همه باهال تر بود مخصوصا رزيدنت اويل. سوال: اين گروه بهتا نبود كه رزيدنت اويل رو اجرا كرد؟؟؟؟ اون اقاي عينكي اقا صالح نبود ؟؟؟ مرسي خیلی ممنون، لطف دارین درست حدس زدید، کار گروه ما بود ولی اون شخص عینکی من نبودم و بقیه هم البته جزو اعضا گروه نبودند و از اطرافیان و دوستان بودن. اون شخص عینکی هم آقای توکل بودن و بنده مسئولیت تدوین، کارگردانی و فیلمبرداری کار رو بر عهده داشتم. موفق باشید.
|
|
 |
|
|
Stronghold
|
موضوع پست: Re: 9 مین شماره از مجله Game emaG ارسال شده در: شنبه 2 آبان 1388, 10:42 am |
|
| كاربر ويژه |
 |
 |
پست ها : 251 محل سکونت: زیر سایه شما تشکر از دیگران: 219 مرتبه تشکر شده: 144 مرتبه كنسول: PC سن: 19
|
|
 |
|
|